Årskort til forlystelsesparker er den perfekte gave – Tivoli Årskort

Elsker du også hyggelige stunder med dine venner og bekendte i smukke og eventyrlige omgivelser? Og er du helt vild med forlystelser og sjove spillemaskiner? Så er et Tivoli Årskorthelt sikkert noget for dig. Bor du i eller omkring København, er det oplagt at bruge meget tid i den smukke park. Her er der utallige muligheder for at få gode oplevelser eller hyggelige stunder med dem, du holder af. Og så er der rig mulighed for at have det sjovt med forlystelser og spil eller spise god mad på en af de mange restauranter.

Med et Tivoli Årskort kan du frit benytte dig af de mange fede muligheder, som parken tilbyder folk i alle aldre. Og du kan også komme og gå som det lyster, og kun din tid sætter grænser.

Med et Tivoli Årskort kan du…

 Et tivoli Årskort er en gylden mulighed for at udnytte de mange alsidige oplevelser, som Tivoli byder på. Med et årskort får du nemlig gratis adgang til haven i alle åbne perioder. Det gælder vinter-, sommer- og julesæsonen samt ved halloween.

Er du til gys og gru? Med et Tivoli Årskort kan du opleve den uhyggelige stemning i haven, lige, når det passer dig. Her kan du gøre ligesom 500.000 andre og opleve den specielle stemning, som haven byder på i denne tid.

Der skal ikke mange besøg til, før et årskort kan betale sig. Allerede ved 2. besøg i parken vil det blive billigere for dig med et årskort. Det er derfor værd at overveje, om det overhovedet kan betale sig at lade være.

Giv en anderledes gave

Det er ofte en udfordring at finde den helt rigtige gave til personen, der har alt. Derfor kan det være en idé at tænke i alternative baner. Og her kommer et Tivoli Årskort ind i billedet. Med et årskort kan du give en gave, der bliver ved med at glæde. Med denne gave giver du gentagende gode stunder og oplevelser for den, der modtager gaven.

Et Tivoli Årskort er gaven, der bliver ved med at give. Du kan vælge mellem mange forskellige slags årskort, der hver især giver forskellige fordele i parken. Giver du årskortet som en gave til en, du gerne vil dele flere stunder med, er et Tivoli Sølvkort det perfekte valg. Med det får modtageren af kortet nemlig mulighed for at invitere en ekstra med ind i parken ved hvert besøg.